Gyors keresés:  E-könyv is lehet  Csak Semmelweis Kiadó Részletes keresés

A kiadóról

A Semmelweis Kiadó 1990-ben alakult A Semmelweis Egyetemen. Az Egyetem azzal a nem titkolt szándékkal újította meg 2006-ban új vállalkozási formával a már majd 15 éves múlttal működő kiadóját Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió Kft. néven, hogy az egyetem nemzeti és nemzetközi hírnevéhez méltóan az orvos- és természettudományok iránti alázattal, de modern és új szemlélettel azt a magyar orvosi, gyógyszerészi és természettudományok szolgálatába állítsa.

Célunk egyrészt megtartani és tovább fejleszteni Kiadónk hírnevét és elismertségét, másrészt nagyobb piaci részesedéssel kívánunk részt venni a magyar szakkönyvkiadás teljes területén. Szakmai és minőségi meghatározó tényezője kívánunk lenni a magyarországi szakkönyvkiadásnak megőrizve az orvosi-gyógyszerészi és természettudományos szakkönyvkiadás tradícióit, amelyet kiváló menedzsment irányítással, dolgozóink könyvkiadásban szerzett tapasztalata és elkötelezettsége biztosít.

Egyetemi jegyzetkiadás

Mind tartalmában, mind nyomdai minőségben egyaránt igényes egyetemi jegyzeteket készítünk a magas színvonalú egyetemi oktatás méltó segédleteként. Hallgatóink Honlapunkon keresztül folyamatosan értesülhetnek megjelent tankönyveikről, jegyzeteikről, a központi jegyzetosztás idejéről, aktualitásokról, s regisztrációt követően megrendelhetik azokat házhozszállítással is.

Tankönyvkiadás

Mint az egyetem kiadója, különös figyelmet fordítunk mind a felsőfokú, mind az egyetemi és a posztgraduális képzést segítő tankönyvkiadásra. Mindezeket magas színvonalon, a tudomány fejlődésének megfelelően rugalmasan naprakészen, a modern technikai-didaktikai szemlélet szerint igényesen, ugyanakkor elérhető áron biztosítjuk.

Szakkönyvkiadás

Főleg a hiánypótlásra figyelünk, az új kiadások tervezésekor célunk nem a konkurens, párhuzamos témájú könyvek készítése, hanem az újdonság és a szakmai igény elsődlegessége. Új sorozatokat indítunk, főleg gyakorlati útmutatókkal és esetbemutatásokkal. Új kutatási területek eredményeit összefoglaló továbbképző szándékú, gyors megjelentetést kívánó aktualitásokat gondozunk. Könyveinket tapasztalt, a hazai és nemzetközileg elismert orvosi gyógyszerészi és természettudományos szaktekintélyek írják, de célunk a fiatal szerzők felkarolása is. Nem feledkezünk meg az orvosi-gyógyszerészi nagyságok, tudósok előtti tisztelet-adásról sem kiadványaikban.

Kongresszusi anyagok, programfüzetek, plakátok, arculattervezés

A folyamatos továbbképzést célzó kongresszusok, szakmai napok sokszínűségéhez rugalmasan alkalmazkodva kínáljuk lehetőségeinket: ismertetők, plakátok, leafletek, emblémák tervezése, kivitelezése megrendelőink szolgálatában.

És még olvassa el Multimédia Stúdiónk szolgáltatásait!

Plakátnyomtatás-Fénymásolás

A PoszterBox, a Semmelweis Kiadó digitálsi műhelye örömmel vállalja egyedi poszterek, plakátok tervezését, nyomtatását. Felületkezelt és fotóminőségű nyomatok készítésétől kezdve az egyéb, extra minőségű hordozó anyagokra is tudunk nyomtatni.

Futárszolgálat, kisáruszállítás

A Legendus Könyvesbolt könyveit és a PoszetBox termékeit futárszolgálatunk kedvezményesen házhozszállítja.
A házhoz jön a szakkönyv szolgáltatáson felül a Semmelweis Kiadó futárszolgálata kedvezményes áron vállalja
sürgős iratok, dokumentumok, csomagok felelősségteljes, gyors, pontos szállítását, kézbesítését!

Könyveink, jegyzeteink megvásárolhatók a Legendus könyvesboltban , a Semmelweis Kiadó mintaboltjában és megrendelhetők internetes portálunkon (www.semmelweiskiado.hu).

 

*Áraink az általános forgalmi adót tartalmazzák
**A szállítási díj csak Magyarországon érvényes! Külföldi szállítás esetén kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!
Bejelentkezés
Bevásárló kosár
A bevásárló kosár használatához, kérem jelentkezzen be az oldalra.
Hírek
Új hír érkezett
Megújul a honlapunk!

Kedves Falhasználónk!
Honlapunk megújul!

Kérjük, 2017. október 26. és 27. között kizárólag e-mailban (info@semmelweiskiado.hu) vagy telefonon (210-4408 munkaidőben) adja le a megrendelését. Vagy ha nem sürgős, várjon megerősítő e-mailünkre az új honlap indulásakor.
Megértését köszönjük.
Mindenki fontos számunkra
A Semmelweis Kiadó csapata

 

2017-10-18
SZÉP MAGYAR KÖNYV 2016

Újabb sikerünk! Okleveles Szép Magyar Könyv lett a Kiadó által 2016-ban publikált Orvosi biokémia című könyv.

2017-06-15
Könyvbemutató

Ünnepélyesen meghívjuk a Semmelweis Kiadó gondozásában megjelent Bedros J. Róbert (szerk.): Klinikai obezitológia című könyv bemutatójára. A rendezvény ideje és helye: 2017. április  18. kedd, 14 óra, Semmelweis Szalon (1085 Budapest, Üllői út 26., I. emelet).

2017-04-15
Korábbi híreink megtekintéséhez használja az Archívumot!
 • Kiadó
 • 1089 Bp., Nagyvárad tér 4.
 • Levélcím: 1445 Bp., Pf. 370
 • Tel.: 210-4403, Fax: 210-1904
 • E-mail: info@semmelweiskiado.hu
 • Legendus Könyvesbolt
 • 1089 Bp., Nagyvárad tér 4.
 • Tel.: 210-4408, Fax: 210-4408
 • EOK Könyvesbolt
 • 1094 Bp., Tűzoltó utca 37-47.
 • Tel.: 459-1500/60475