Gyors keresés:  E-könyv is lehet  Csak Semmelweis Kiadó Részletes keresés

APROPÓ! SEMMELWEIS

A Semmelweis Kiadó egy új portfólióval jelentkezik. Weboldalán hamarosan elindítja „Apropó!! Semmelweis” webshopját, ahol különböző, egyedi felirattal és grafikákkal ellátott ajándéktárgyak lesznek elérhetőek. Ezen átmeneti időszakban – míg új honlapunk elkészül – a könyvek között elszórtan megjelennek első bevezető termékeink, köztük bevásárlószatyor, laptoptartó hátizsák, tornazsák... - mind-mind egyedi mintával, környezettudatos anyagból, trendi formákkal.

Több termékünk, így például az IZZI laptoptartó hátitáska – melyet a Medence Csoporttal együttműködve hoztuk létre – egyedi mintával rendelkezik. A Medence Csoport több mint tíz éve elkötelezett a dízájn környezetformáló erejének megosztásában, és a kreatív szakma megbízható, magas fokú gyakorlásában. Ebben a szellemben hoztuk létre az „Apropó! Semmelweis" kollekcióinkat is. Előfordulhat, hogy honlapunkról azonnal eltűnik a termék, míg gondolkodunk, hogy megvegyük-e. Ez azt jelenti, volt aki gyorsabban dönt, és megvette előlünk. De ne adjuk fel, keressünk e termékfajtából más színt, más mintázatot. Legendus és EOK könyvesboltjaink is tartanak készleten belőlük - személyes vásárláskor ki tudjuk választani, ami nekünk tetszik - biztos, azt a mintát, azt a színösszeállítást másnál nem látjuk.

Az „Agyon szeretlek” oldlatáskák könnyen kezelhető poliészter anyagból készültek, könnyen elfér benne az aktuális Semmelweis Kiadós egyetemi jegyzet, tankönyv vagy füzet.

Az egyedi, kézzel festett MD tornazsákot  "Agyon szeretlek"-es felirattal és grafikával a Make Design-nal együttműködve alkottuk meg. Trendi és kényelmes, egyben a mindennapok izgalmas kiegészítője, amely nemcsak az edzőcipők és zoknik tárolói, lehet azt vállra akasztva, csupán „szatyorként” használni. A táska erős, strapabíró fekete vászonból készült, belül egy nagy belső zsebbel, alul megerősített bőr betéttel kiegészítve.

 

 

 

 

 

 

 

 

*Áraink az általános forgalmi adót tartalmazzák
**A szállítási díj csak Magyarországon érvényes! Külföldi szállítás esetén kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!
Bejelentkezés
Bevásárló kosár
A bevásárló kosár használatához, kérem jelentkezzen be az oldalra.
SZÉP MAGYAR KÖNYV 2016

Újabb sikerünk! Okleveles Szép Magyar Könyv lett a Kiadó által 2016-ban publikált Orvosi biokémia című könyv.

2017-06-15
Könyvbemutató

Ünnepélyesen meghívjuk a Semmelweis Kiadó gondozásában megjelent Bedros J. Róbert (szerk.): Klinikai obezitológia című könyv bemutatójára. A rendezvény ideje és helye: 2017. április  18. kedd, 14 óra, Semmelweis Szalon (1085 Budapest, Üllői út 26., I. emelet).

2017-04-15
Csak korlátozott számban!

Megvásárolható Gömör Béla könyve, a Mesélő műtárgyak.

Felejthetetlen élmény

2017-03-09
Korábbi híreink megtekintéséhez használja az Archívumot!
 • Kiadó
 • 1089 Bp., Nagyvárad tér 4.
 • Levélcím: 1445 Bp., Pf. 370
 • Tel.: 210-4403, Fax: 210-1904
 • E-mail: info@semmelweiskiado.hu
 • Legendus Könyvesbolt
 • 1089 Bp., Nagyvárad tér 4.
 • Tel.: 210-4408, Fax: 210-4408
 • EOK Könyvesbolt
 • 1094 Bp., Tűzoltó utca 37-47.
 • Tel.: 459-1500/60475