Gyors keresés:  E-könyv is lehet  Csak Semmelweis Kiadó Részletes keresés
Svédasztal
 • Oldalszám: 195
 • Kötés: Karton, fényes fólia
 • ISBN: 9789633311585
 • Nyelv: magyar
 • Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió (2011)
Fogyasztói ár: 1800.00 Ft
Legendus ár: 1440.00 Ft*

„Négy hónapja járok a szemben lévő ház konditermébe, hetente kétszer, személyi edzőm is van, és vasár­napon­ként futok, délután pedig úszom és szaunázom. Tizenkét kilót fogytam, kezd kockahasam lenni, és buknak rám a nők. Egyik jobb, mint a másik, falják a dumámat, és elélveznek a gyönyörtől, ha feljönnek hozzám és belela­poz­hat­nak készülő regé­nyem éppen aktuális olda­laiba.” 


Letölthető az e-könyv ingyenes pdf-fomátumban!

Letölthető az e-könyv ingyenes e-pub formátumú könyvként!

Letölthető az e-könyv ingyenes MOBI formátumban

 

(Megjegyzés: Az Androidos eszközök internetes böngészője az e-pub és mobi formátumok letöltése előtt nem támogatott formátumot ír ki, s rákérdez, hogy a letöltést ennek ellenére kérjük-e vagy nem. OK esetén a könyv letöltődik. Ez nem hiba, ez az androidos böngésző sajátossága. Javasoljuk az Opera böngésző használatát, mert ott ilyen üzenetet nem jelenik meg.)

Olvasói levél:

Tisztelt Kiadó! Januárban, egy nagyon kedves kollégám ajánlására letöltöttem Polgár Vera Svédasztal c. könyvét. Feleségem és jómagam is elolvastuk már többször is a novellákat, és beleszerettünk a könyvbe. A neten próbáltunk utána nézni, hátha találunk több kötetet is az írónőtől, de egyelőre minden bejegyzés a Svédasztal c. írásra hivatkozik a neve alatt. Nálunk ez a kötet "Jött, látott és győzött." Közkézen forog a családban, mivel azóta már papír formában is sikerül hozzá jutnunk. Önökön keresztül szeretnénk őszintén gratulálni az írónőnek! Remek írások, letisztult novellák amelyek pár oldalon képesek katarzist kiváltani az olvasóban. Nagyon szeretnénk a köteteinket dedikáltatni, ezért kérem tájékoztassanak arról, hogy ha tudomásuk van arról, hogy hol tehetjük meg. Igaz mi gyöngyösiek vagyunk, de ha alkalom nyílna rá, akkor mindenképp szeretnénk, személyesen is gratulálni Polgár Verának. Továbbá kérem tájékoztassanak, hogy van-e más könyve is az írónőnek. Ha ez az első kötete /bár ezt alig akarom elhinni/, akkor kérem továbbítsák részére őszinte gratulációnkat. Millió kellemes percet szerzett írása, izgalommal várjuk a folytatást. Na és őszinte gratuláció a kiadó választásának is, hiszen ha jól tudom az Önök kiadója többnyire "szakkönyvekre" szakosodott, és nagyon jó, hogy ilyen tehetséges írókat is felkarolnak. Válaszukat várom: Köszönettel:  Pál Bálint Gyöngyös

 

Olvasó levél:

Tisztelt Semmelweis Kiadó! Örömmel ismertem fel a Svédasztal c. könyv szerzőjében egykori egyik kedvenc tanáromat dr. Polgár Veronikát. Nagy élvezettel olvastam végig a letöltött könyvet, nem is tudtam, hogy szakmai ismeretein túlmenően írással is foglalkozik. Stílusa egyedi és nagyon szórakoztató. Kerestem a könyvet könyvesboltokban, de nem találtam. Csak Önöknél kapható? Igyekszem beszerezni, mert a könyv mégiscsak a papíron az igazi nekem. Gratulálok Önöknek, és az írónőnek (oktatómnak) is. Van még más könyve is? Szívélyes üdvözlettel: Schumann Ildikó
*Áraink az általános forgalmi adót tartalmazzák
**A szállítási díj csak Magyarországon érvényes! Külföldi szállítás esetén kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat!
Bejelentkezés
Bevásárló kosár
A bevásárló kosár használatához, kérem jelentkezzen be az oldalra.
SZÉP MAGYAR KÖNYV 2016

Újabb sikerünk! Okleveles Szép Magyar Könyv lett a Kiadó által 2016-ban publikált Orvosi biokémia című könyv.

2017-06-15
Könyvbemutató

Ünnepélyesen meghívjuk a Semmelweis Kiadó gondozásában megjelent Bedros J. Róbert (szerk.): Klinikai obezitológia című könyv bemutatójára. A rendezvény ideje és helye: 2017. április  18. kedd, 14 óra, Semmelweis Szalon (1085 Budapest, Üllői út 26., I. emelet).

2017-04-15
Csak korlátozott számban!

Megvásárolható Gömör Béla könyve, a Mesélő műtárgyak.

Felejthetetlen élmény

2017-03-09
Korábbi híreink megtekintéséhez használja az Archívumot!
 • Kiadó
 • 1089 Bp., Nagyvárad tér 4.
 • Levélcím: 1445 Bp., Pf. 370
 • Tel.: 210-4403, Fax: 210-1904
 • E-mail: info@semmelweiskiado.hu
 • Legendus Könyvesbolt
 • 1089 Bp., Nagyvárad tér 4.
 • Tel.: 210-4408, Fax: 210-4408
 • EOK Könyvesbolt
 • 1094 Bp., Tűzoltó utca 37-47.
 • Tel.: 459-1500/60475