Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

KEDVEZMÉNYES MIKULÁS-VÁSÁR – 2018. december 3–16. – Kuponkód: 8dU8VjVeSK
Kívánságlistába teszem

Ezerarcú fehérjék

Értékelés:
Értékeld Te is!
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Buday László(Prof. dr.), Nyitray László(Prof. dr.), Perczel András(Prof. dr.)
Oldalszám: 960
Kiadás éve: 2018
Kiadás: Első kiadás
ISBN: 9789633314586
Méret: B/5
Kötés: Keménytáblás, matt fólia
Nyelvek: magyar
Kiadó: Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió
Impresszum
Leírás:

Fehérjék ezreinek működése teszi a sejteket élő rendszerré: „személyre szabják” a kémiai reakciókat, működtetik a sejtek energiagyárait, teljesítik az örökítés kényes feladatát, motorokként „áruszállítást” és sok más feladatot végeznek. Mindezek megismerésével a Protein Science foglalkozik, melynek az első magyar nyelvű szakmai összefoglalóját tartja kézben az olvasó. E nagylélegzetű, 26 módszertani és 18 fehérjecsaládot példaként bemutató fejezetből álló, ezeroldalas szakkönyv közel 100 szerző munkáját foglalja magában. A szerteágazó tématerületeket a három szerkesztő: az orvos, a biológus és a kémikus három különböző irányból megközelítve igyekezett koherens egységbe rendezni. Egy közös cél vezérelte munkájukat: a fehérjék mibenlétének jobb és mélyebb megértése. 

Kinek ajánljuk ezt a szakkönyvet? Mindenkinek, aki tudományos igénnyel fordul a fehérjék felé, legyen bár biológus, kémikus vagy orvostanhallgató, doktorandusz, posztdoktor, kezdő vagy érett kutató. Célunk, hogy felhasználják a fehérjék vizsgálatáról az itt megszerzett ismereteket, tudásukat továbbadják, s ezáltal a szerzőkkel és a szerkesztőkkel együtt hozzájáruljanak a fehérjetudományok szélesebb körben történő terjesztéséhez. Meggyőződésünk, hogy a jövő nemzedékének nagy szüksége lesz a fehérjékkel kapcsolatos tudományos jártasságra, hiszen a fehérje-biotechnológia súlya folyamatosan nő a gyógyszeriparban, a zöld- és polimerkémiában, az élelmiszeriparban és az egészségtudományok területén. Higgyen a szerzőknek és szerkesztőknek: ez a jövő tudománya, igazi innováció rejlik benne!

Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
Orvosi biokémia

Ádám Veronika

23.000 Ft
18.400 Ft
Orvosi kémia és biokémia feladatgyűjtemény

Hrabák András

4.680 Ft
3.210 Ft
%
Szubcelluláris biokémia

Bánhegyi Gábor

2.900 Ft
500 Ft
ÚJ
Biokémia, molekuláris és sejtbiológia

Bánhegyi Gábor, Sipeki Szabolcs

6.400 Ft
Könyvesboltjaink
Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 210-4408, 459-1500/56141 mellék Fax: 210-4408
E-mail: legendus@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-péntek: 9-16 óra

 

EOK Könyvesbolt
Semmelweis Egyetem, EOK 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.
Telefon: 459-1500/60475
E-mail: EOK@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-péntek: 9.30-11.30 óra
 

POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160, 459-1500/56218, 210-4414
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-péntek: 9-15 óra

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook