Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Semmelweis Kiadó az Ünnepi Könyvhéten! 2025. június 12–15. , Vigadó tér 5. sz. pavilon. Légy te is a látogatónk!
Kívánságlistába teszem

Biokémia - Aminosavak, peptidek, szénhidrátok, lipidek, nukleotidok, nukleinsavak, vitaminok és koenzimek szerkezete és tulajdonságai

Értékelés:
Értékeld Te is!
1 2 3 4 5
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Mandl József
Oldalszám: 176
Kiadás éve: 2006
Kiadás: Első kiadás
ISBN: 9639656186
Méret: B5
Kötés: Karton, fényes fólia
Nyelvek: magyar
Kiadó: Semmelweis Kiadó - E-könyv
Impresszum
Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
Analitikai kémia I. Kémiai reakciótípusok, minőségi (kvalitatív) analízis alapjai

Csörgeiné Dr. Kurin Krisztina, Dr. Balogh György Tibor, Dr. Pálla Tamás, Dr. Szoboszlai Norbert

12.540 Ft
Könyvesboltjaink
POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Poszterbox megrendelésével kapcsolatban kérjük telefonon érdeklődjön!


Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 06-1-210-4408
E-mail: info@semmelweiskiado.hu


Nyitvatartási idő:
Hétfő, kedd, szerda: 9:00–16:00
Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 8:00-14:00


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook