Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Nyitvatartás-változás az ünnepi időszakban! Nézze a könyvesboltjaink kiírását.
Kívánságlistába teszem

Biokémia - Aminosavak, peptidek, szénhidrátok, lipidek, nukleotidok, nukleinsavak, vitaminok és koenzimek szerkezete és tulajdonságai

e
Értékelés: Ezt a terméket még senki sem értékelte
Értékeld Te is!
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Mandl József
Oldalszám: 176
ISBN: 9789633310045
Nyelvek: magyar
Fileméret (pdf): 4 MB
Kiadó: Semmelweis Kiadó
Impresszum
Fejezet szám: 0.
Fejezet címe: Címoldalak (Címoldal, Tartalom, Előszó)
Oldalszám: 8
Méret: 277 KB
Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
%
Szubcelluláris biokémia

Bánhegyi Gábor

2.900 Ft
500 Ft
Orvosi kémia és biokémia feladatgyűjtemény

Hrabák András

4.680 Ft
3.210 Ft
Biochemie Praktikum

Intézeti munkatársak

1.029 Ft
980 Ft
Orvosi biokémia

Ádám Veronika

23.000 Ft
18.400 Ft
Könyvesboltjaink
Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 210-4408, 459-1500/56141 mellék Fax: 210-4408
E-mail: legendus@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-kedd-szerda: 9-16 óra
csütörtök 9-18 óra, péntek: 9-14 óra

Ünnepi nyitvatartás:
2019. okóber 28-31-ig 9-15 óráig vagyunk nyitva.

 

POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160, 459-1500/56218, 210-4414
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-péntek: 9-15 óra

EOK Könyvesbolt
Semmelweis Egyetem, EOK 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.
Telefon: 459-1500/60475
E-mail: EOK@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-péntek: 9.30-12.30 óra
Ünnepi nyitvatartás:
2019. október 28-tól november 3-ig a bolt zárva van. November 4-től nyitunk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook