Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

RENDKÍVÜLI! Határozatlan ideig aZ EOK és a legendus KÖNYVESBOLTUNK ZÁRVA! KIzárólag házhozszállítással működő kiszolgálásunk van. Könyvrendeléssel kapcsolatos kérések / Németh Péter: 06-70-330-5858
Kívánságlistába teszem

Biokémia - Aminosavak, peptidek, szénhidrátok, lipidek, nukleotidok, nukleinsavak, vitaminok és koenzimek szerkezete és tulajdonságai

e
Értékelés: Ezt a terméket még senki sem értékelte
Értékeld Te is!
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Mandl József
Oldalszám: 176
ISBN: 9789633310045
Nyelvek: magyar
Fileméret (pdf): 4 MB
Kiadó: Semmelweis Kiadó
Impresszum
Fejezet szám: 0.
Fejezet címe: Címoldalak (Címoldal, Tartalom, Előszó)
Oldalszám: 8
Méret: 277 KB
Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
%
Szubcelluláris biokémia

Bánhegyi Gábor

2.900 Ft
500 Ft
Orvosi kémia és biokémia feladatgyűjtemény

Hrabák András

4.680 Ft
3.210 Ft
Orvosi biokémia

Ádám Veronika

23.000 Ft
18.400 Ft
Biochemie Praktikum

Intézeti munkatársak

1.029 Ft
980 Ft
Könyvesboltjaink
POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Poszterbox megrendelésével kapcsolatban kérjük telefonon érdeklődjön!

Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 06-70-330-5858
E-mail: legendus@semmelweiskiado.hu

HATÁROZATLAN IDEIG A LEGENDUS KÖNYVESBOLTUNK ZÁRVA!

AZ INTERNETES MEGRENDELÉS ZAVARTALAN!
Kérjük folyamatosan nézzék híreinket.

 

 

EOK Könyvesbolt
Semmelweis Egyetem, EOK 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.
Telefon:
E-mail: EOK@semmelweiskiado.hu


HATÁROZATLAN IDEIG AZ EOK KÖNYVESBOLTUNK ZÁRVA TART!
Folyamatosan figyeljék híreinket!


 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook