Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Nyitvatartás-változás az ünnepi időszakban! Nézze a könyvesboltjaink kiírását.
Kívánságlistába teszem

Kvantitatív analitikai kémia

Értékelés: Ezt a terméket még senki sem értékelte
Értékeld Te is!
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Barcza Lajos
Oldalszám: 120
Kiadás éve: 2007
Kiadás: 3. változatlan kiadás
ISBN: 9789639656734
Méret: A4
Kötés: Digitális nyomat, spirálkötés
Nyelvek: magyar
Kiadó: Semmelweis Kiadó - E-könyv
Impresszum
Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
e
A fizikai kémia alapjai

Zrinyi Miklós

4.340 Ft
Quantitative analytical chemistry

Ágnes Buvári-Barcza, Lajos Barcza

3.800 Ft
3.040 Ft
e
Általános kémia

Kőrös Endre

1.000 Ft
Általános, szervetlen és kvalitatív kémiai feladatok

Igaz Sarolta, Sinkó Katalin

6.120 Ft
3.400 Ft
Általános és bioszervetlen kémia

Gergely Pál

6.000 Ft
4.800 Ft
Könyvesboltjaink
Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 210-4408, 459-1500/56141 mellék Fax: 210-4408
E-mail: legendus@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-kedd-szerda: 9-16 óra
csütörtök 9-18 óra, péntek: 9-14 óra

Ünnepi nyitvatartás:
2019. okóber 28-31-ig 9-15 óráig vagyunk nyitva.

 

POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160, 459-1500/56218, 210-4414
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-péntek: 9-15 óra

EOK Könyvesbolt
Semmelweis Egyetem, EOK 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.
Telefon: 459-1500/60475
E-mail: EOK@semmelweiskiado.hu

Nyitvatartási idő: hétfő-péntek: 9.30-12.30 óra
Ünnepi nyitvatartás:
2019. október 28-tól november 3-ig a bolt zárva van. November 4-től nyitunk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook