Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Semmelweis Kiadó az Ünnepi Könyvhéten! 2025. június 12–15. , Vigadó tér 5. sz. pavilon. Légy te is a látogatónk!
Kívánságlistába teszem

Analitikai kémia I. Kémiai reakciótípusok, minőségi (kvalitatív) analízis alapjai

Értékelés: Ezt a terméket még senki sem értékelte
Értékeld Te is!
1 2 3 4 5
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Csörgeiné Dr. Kurin Krisztina, Dr. Balogh György Tibor, Dr. Pálla Tamás, Dr. Szoboszlai Norbert
Oldalszám: 196
Kiadás dátuma: 2025. január 30.
Kiadás: Első kiadás
Méret: A/4
Kötés: Puhatáblás, fényes fólia
Nyelvek: magyar
Kiadó: Semmelweis Kiadó - E-könyv
Impresszum
Leírás:

Az egyetemi jegyzet megfelelő elméleti alapot ad mind a kvalitatív, mind a kvantitatív analízisben alkalmazott eljárások megértéséhez, a kidolgozott példák segítséget nyújtanak a kapcsolódó számítási feladatok megoldásához.

A jegyzet a minőségi analitika gyakorlatokon elvégzendő feladatok leírását és értelmezését adja, és helyenként kicsit tágabb kitekintést ad az érdeklődőbb hallgatók számára.

 

Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
Kvantitatív analitikai kémia

Barcza Lajos

1.200 Ft
1.200 Ft
e
Általános és bioszervetlen kémia

Gergely Pál

2.780 Ft
e
A fizikai kémia alapjai

Zrinyi Miklós

4.340 Ft
Könyvesboltjaink
POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Poszterbox megrendelésével kapcsolatban kérjük telefonon érdeklődjön!


Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 06-1-210-4408
E-mail: info@semmelweiskiado.hu


Nyitvatartási idő:
Hétfő, kedd, szerda: 9:00–16:00
Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 8:00-14:00


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook