Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Semmelweis Kiadó az Ünnepi Könyvhéten! 2025. június 12–15. , Vigadó tér 5. sz. pavilon. Légy te is a látogatónk!
Kívánságlistába teszem

Analitikai kémia I. Kémiai reakciótípusok, minőségi (kvalitatív) analízis alapjai

e
Értékelés: nagyszerű
Értékeld Te is!
1 2 3 4 5
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Csörgeiné Dr. Kurin Krisztina, Dr. Balogh György Tibor, Dr. Pálla Tamás, Dr. Szoboszlai Norbert
Oldalszám: 196
Kiadás dátuma: 2024.01.23.
ISBN: 9789633316511
Nyelvek: magyar
Fileméret (pdf): 3 MB
Kiadó: Semmelweis Kiadó
Impresszum
Leírás:

Az egyetemi jegyzet megfelelő elméleti alapot ad mind a kvalitatív, mind a kvantitatív analízisben alkalmazott eljárások megértéséhez, a kidolgozott példák segítséget nyújtanak a kapcsolódó számítási feladatok megoldásához.

A jegyzet a minőségi analitika gyakorlatokon elvégzendő feladatok leírását és értelmezését adja, és helyenként kicsit tágabb kitekintést ad az érdeklődőbb hallgatók számára.

 

Fejezet szám: 1.
Fejezet címe: Összefoglaló táblázatok
Oldalszám: 0
Méret: 470 KB
Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
e
A biotechnológia etikai kérdései

Kovács József

2.000 Ft
Kvantitatív analitikai kémia

Barcza Lajos

1.200 Ft
1.200 Ft
Általános kémia

Kőrös Endre

1.816 Ft
1.040 Ft
Könyvesboltjaink
POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Poszterbox megrendelésével kapcsolatban kérjük telefonon érdeklődjön!


Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 06-1-210-4408
E-mail: info@semmelweiskiado.hu


Nyitvatartási idő:
Hétfő, kedd, szerda: 9:00–16:00
Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 8:00-14:00


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook